terug

ID Tag voor katten

Stoere ID tag voor katten. Full colour te bedrukken en gemaakt van sterk aluminium. Handig om de naam van de kat op te vermelden en eventueel contactgegevens van het baasje, etc.

Bedruk de ID-tag met een foto, tekst, illustratie of ander eigen ontwerp.

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 6,09

Met liefde voor je gemaakt
Koop dit product nu en verdien 61 Spaarpunten!
Hulp nodig met bestellen?
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Materiaal:
Aluminium
Kleur:
Wit
Afmetingen:
3 x 4 cm

ID-tag personaliseren (kat)

Loopt jouw kat ook wel eens weg? Deze ID tag voor je kat is de oplossing! Handig om de naam van jouw kat op te vermelden en eventueel contactgegevens van het baasje! Bedruk de ID-tag met een foto, tekst, illustratie of ander eigen ontwerp. Gemaakt van aluminium en haarscherp te bedrukken met een foto, tekst, eigen ontwerp, etc. Ga helemaal los, alles is mogelijk. De tag is handig te bevestigen aan de halsband door het gaatje en is gefreesd in de vorm van een hartje. De tag is full colour te bedrukken.

Het is nu duidelijk voor iedereen wie jouw kat is. Mocht je reu of teefje weglopen en niet meer terugkomen dan ben jij gelukkig zo slim geweest om ook je contactgegevens op de tag te drukken. Onmisbaar voor elke kat!

ID Tags haarscherp in full colour bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland. PrintYourGift maakt het mogelijk! Supersnel geleverd en eenvoudig te personaliseren in onze editor. Bedruk je ID-Tag met eigen foto’s, teksten en/of illustratie.

Het proces is heel simpel! Je klikt personaliseren aan en je ziet de tag. Je kunt vervolgens een plaatje, afbeelding of een foto uploaden en deze vervolgens bewerken in de editor door er bijvoorbeeld een leuke tekst, een telefoonnummer of een leuk achtergrondje bij te zetten! Wij gaan vervolgens snel aan de slag door de tag te bedrukken. Jouw ID tag wordt dan binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd.

Wellicht ook interessant voor u:

Wij hebben ook ID-tags voor honden. Handig om de naam van de hond op te vermelden en eventueel contactgegevens van het baasje, etc. De tag is handig te bevestigen aan de halsband door het gaatje en is gefreesd in de vorm van een bot. De tag is full colour te bedrukken.

Heb je regelmatig bedrukte ID tags nodig? Wil je grotere aantallen bedrukt hebben of zoek je iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact op met ons team. Samen zoeken we naar de beste oplossing!

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

1 review
  • Imke Jacobs

    Vandaag de kittens voorzien van bandje met daaraan een id tag met foto, ideaal. Vinden de kittens misschien niet. Maar het geeft ons wel een soort van geruststelling, mochten ze er tussen uitglippen dan is te zien waar ze horen. De id tags had ik snel ontvangen.