terug

Kaars bedrukken

Bedruk bij PrintYourGift eenvoudig je eigen kaars. Wij bedrukken jouw kaars met foto’s, teksten en illustraties.

Leuk om cadeau te geven of lekker voor in je eigen woonkamer!

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 9,94 t/m  18,94

Met liefde voor je gemaakt
Wissen

Verdien tot 189 Spaarpunten.

Hulp nodig met bestellen?
  • Je eigen foto op een kaars!
  • Veel branduren!
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Kleur:
Wit
Branduren:
43uur, 80uur
Afmetingen:
130 x 68 mm, 200 x 68 mm

Kaars bedrukken

Bij PrintYourGift kan jij nu je eigen kaars bedrukken voor de laagste prijs in Nederland! Bedenk zelf welk plaatje, foto of tekst op de kaars moet en wij maken het voor jou. Dus bedenk de gekste, leukste en mooiste en wij bedrukken het voor jou in haarscherpe kwaliteit. Vervolgens is de bedrukte kaars super snel bij jou thuis geleverd en kan jij er zelf lang van genieten zonder roeten en walmen.

Hoe werkt het kaars bedrukken?
Heel simpel! Druk op start personaliseren en dan beland je in onze editor. Daar kan jij je eigen ontwerp maken voor de bedrukte kaars. Het ontwerpen is heel gemakkelijk. Jij kiest zelf welke afbeelding jij wilt uploaden en daarna kan jij die afbeelding bewerken door er bijvoorbeeld een collage van te maken of er een leuke tekst bij te zetten. Daarna reken jij af in het winkelwagentje en krijgen wij jouw ontwerp te zien. Dat ontwerp bedrukken wij voorzichtig en nauwkeurig op jouw kaars en verpakken we jouw bedrukte kaars voorzichtig in. Tenslotte kan jij jouw kaars snel thuis verwachten, want bij PrintYourGift zijn wij snel met leveren!

Kaarsen laten bedrukken voor jezelf of een ander

Hoe leuk is het om een kaars te ontwerpen voor jou thuis, een communie of om aan iemand anders te geven. Beeld je een avondje in waarbij je gezellig een kaars kan aansteken met foto van jou en je partner erop. Of laat een kaars bedrukken met jouw huis erop. Het kan allemaal bij PrintYourGift! Het is natuurlijk ook leuk cadeau om te geven aan jouw collega’s om te laten zien hoe dankbaar jij bent voor hun medewerking!

Tip! Bekijk ook onze fleecedekens. Altijd heerlijk voor in de avond!

Heb je vragen of wil je veel kaarsen tegelijkertijd bestellen? Neem dan contact op met ons team en wij gaan samen voor de beste oplossing zorgen!

 

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

Nog geen reviews

Dit product heeft helaas nog geen reviews.