terug

Zuignapbord bedrukken

Het HDF-zuignapbord is ontworpen om verschillende soorten berichten over te brengen die opvallen, zoals “Open / Gesloten”, “Camille’s kamer”, “Bezet / Vrij” of zelfs “Baby aan boord!”

 

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 9,94

Met liefde voor je gemaakt
Koop dit product nu en verdien 99 Spaarpunten!
Hulp nodig met bestellen?
 • Snel geleverd!
 • Bedrukt met eigen foto en tekst!
 • Voor allerlei toepassingen!
 • Speciaal voor jou op maat gemaakt
 • Niet goed? Daar komen we uit!
 • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Materiaal:
HDF (High Density Fibreboard)
Afmetingen:
13×13 cm
Dikte:
3mm

Zuignapbord bedrukken met eigen logo of foto!

Dit handige sublimatie zuignapbord is gemaakt van glanzend, wit high density fibreboard (HDF). Het zuignapbord kan zo ontworpen om verschillende soorten berichten over te brengen die opvallen, zoals “Open / Gesloten”, “Camille’s kamer”, “Bezet / Vrij” of zelfs “Baby aan boord!”

Hoe werkt het?
Heel simpel! Druk op start personaliseren en dan beland je in onze editor. Daar kan jij beginnen met ontwerpen. Het ontwerpen is heel gemakkelijk. Jij kiest zelf welke afbeelding jij wilt uploaden en daarna kan jij die afbeelding bewerken door er bijvoorbeeld een collage van te maken of er een leuke tekst bij te zetten. Daarna reken jij je zuignapbord af in het winkelwagentje en krijgen wij jouw ontwerp te zien. Dat ontwerp printen wij haarscherp uit. Tenslotte kan jij jouw pakketje snel thuis verwachten, want bij Print Your Gift zijn wij snel met leveren!

Zuignapbord bedrukken met eigen bedrijfslogo!

Hoe leuk is het om je eigen bord met zuignappen te ontwerpen? Wees lekker creatief en ontwerp het nu met je eigen foto of gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo. De zuignappen kunnen op beide manieren worden geïnstalleerd, zodat u uw gepersonaliseerde bord zowel binnen als buiten kunt gebruiken, afhankelijk van uw behoeften. En dankzij het kleinere formaat kunt u het naar believen hergebruiken. Het kan worden gebruikt in een professionele, informatieve, associatieve of privéomgeving. Daarnaast is het zuignapbord op alle gladde ondergronden te gebruiken en eenvoudig te bevestigen en los te maken, uiteraard zonder sporen na te laten.

Tip! Bekijk ook onze fleecedekens. Altijd heerlijk voor in de avond!

Heb je nog vragen of wil je meerdere tegelijkertijd bestellen? Neem dan contact op met ons team en wij gaan samen voor de beste oplossing zorgen! Ook als je grotere aantallen wilt bestellen kunt u even contact opnemen met ons via de mail!

 

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

1 review
 • Kirsten

  Ik ben erg tevreden.
  De kwaliteit is goed! Leuk dat je een eigen ontwerp kan maken.
  En het werd de volgende dag al bezorgd.