terug

Pannenlap

Een pannenlap haarscherp bedrukken kan natuurlijk bij PrintYourGift. De pannenlap is all-over te bedrukken en gaat zeer lang mee!

Deze pannenlap is een must have voor elke keukenprinses/-prins of horeca-gelegenheid!

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 9,94

Met liefde voor je gemaakt

41 op voorraad

Koop dit product nu en verdien 99 Spaarpunten!
Hulp nodig met bestellen?
 • Speciaal voor jou op maat gemaakt
 • Niet goed? Daar komen we uit!
 • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Afmetingen:
17 × 17 cm
Stof:
Polyester
Afmetingen:
17 x 17 cm
Kleur:
Wit

Ontwerp bij PrintYourGift eenvoudig je eigen pannenlappen. Wij bedrukken jouw pannenlap met foto’s, teksten, illustraties of wat je maar wilt.

Leuk om kado te geven maar natuurlijk ook wel erg leuk om zelf te gebruiken in de keuken! Wij bedrukken je pannenlap haarscherp en de print gaat heel lang mee! Ook kan deze pannenlap meedraaien met de witte was.

Heb je regelmatig pannenlappen nodig? Wil je grotere aantallen bedrukt hebben of zoek je iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact op met ons team. Samen zoeken we naar de beste oplossing!

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

4 reviews
 • Marirke

  Erg tevreden! Ik had pannenlappen besteld met allemaal foto’s en ze waren erg mooi kleurrijk en scherp gedrukt. Bovendien was het heel makkelijk ontwerpen en zijn ze supersnel geleverd. Enige nadeel is dat het best wel kleine dunne pannenlappen zijn, wat wel prima is maar ik gebruik liever wat dikkere.

 • A

  Het is een redelijk eenvoudige simpele pannenlap in witte kleur, maar daar is de prijs dan ook naar. Kwaliteit van de print vind ik erg goed. Nog niet getest hoe goed de pannenlap tegen hitte kan.

 • Sabina van Dam

  Ik wilde een souvenir meenemen uit Lapland toen kregen wij een prachtige nacht met noorderlicht en kon er prachtige foto’s van maken , daar heb ik dus een pannenlap van laten maken , prachtig gelukt!!!