terug

Hartjesketing voor Valentijn

Bedruk bij PrintYourGift eenvoudig je eigen hartjesketting voor Valentijn. Wij printen jouw eigen  hartjesketting met foto’s, teksten en illustraties.

Een leuk cadeau om je Valentijn mee te verrassen!

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 12,94

Met liefde voor je gemaakt

Uitverkocht

  • Cadeautip voor Valentijn!
  • Snel geleverd!
  • Bedrukt met eigen foto en tekst!
  • Hartvormige Medaillon
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Kleur:
Zilver
Materiaal:
plaatje van nikkel
Afmetingen:
Ø 23,5 cm

Bedruk je eigen hartjesketting voor Valentijn!

Bij PrintYourGift kan jij nu je eigen hartjesketting voor je Valentijn ontwerpen voor de laagste prijs in Nederland! Bedenk zelf welk plaatje, foto of tekst op je ketting moet en wij maken het voor jou. Dus bedenk de gekste, leukste en mooiste en wij bedrukken het voor jou in haarscherpe kwaliteit. Vervolgens is je hartjesketting voor jouw Valentijn super snel bij jou thuis geleverd! 

Hoe werkt het?
Heel simpel! Druk op start personaliseren en dan beland je in onze editor. Daar kan jij beginnen met je hartjesketting te ontwerpen. Het ontwerpen is heel gemakkelijk. Jij kiest zelf welke afbeelding jij wilt uploaden en daarna kan jij die afbeelding bewerken door er bijvoorbeeld een collage van te maken of er een leuke tekst bij te zetten. Daarna reken jij af in het winkelwagentje en krijgen wij jouw ontwerp te zien. Dat ontwerp printen wij haarscherp uit. Tenslotte kan jij jouw hartjesketting voor Valentijn snel thuis verwachten, want bij PrintYourGift zijn wij snel met leveren!

Een hartjesketting voor Valentijn om om te verrassen!

Hoe leuk is het om je eigen hartjesketting te ontwerpen? Wees lekker creatief en ontwerp nu je eigen ketting voor Valentijn met een leuke foto of met gepersonaliseerd met naam en datum. De ketting is een ideaal cadeau om je Valentijn te verrassen

Tip! Bekijk ook onze fleecedekens. Altijd heerlijk voor in de avond!

Heb je vragen of wil je meerdere kussens tegelijkertijd bestellen? Neem dan contact op met ons team en wij gaan samen voor de beste oplossing zorgen!

 

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

Nog geen reviews

Dit product heeft helaas nog geen reviews.