terug

ID – Tag

ID Tags haarscherp in full colour bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland. PrintYourGift maakt het mogelijk!

Supersnel geleverd en eenvoudig te personaliseren in onze editor. Bedruk je ID-Tag met eigen foto’s, teksten en/of illustratie.

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 7,25

Met liefde voor je gemaakt
Koop dit product nu en verdien 72 Spaarpunten!
Hulp nodig met bestellen?
 • Hoge kwaliteit print
 • De goedkoopste ID-Tags in Nederland!
 • All over te bedrukken
 • Speciaal voor jou op maat gemaakt
 • Niet goed? Daar komen we uit!
 • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Materiaal:
Aluminium
Kleur:
Wit
Afmetingen:
8 x 3 cm

Ontwerp bij PrintYourGift eenvoudig je eigen ID-tags. Wij bedrukken jouw ID-Tag met foto’s, teksten, illustraties of wat je maar wilt. Onze ID tags zijn gemaakt van sterk aluminium en zijn full colour te bedrukken.

Deze stoere ID-tag is populair onder de jeugd als naamplaatje. Bij het plaatje wordt standaard een koord/ketting meegeleverd.

Heb je regelmatig bedrukte id tags nodig? Wil je grotere aantallen bedrukt hebben of zoek je iets wat niet op onze website staat? Neem dan contact op met ons team. Samen zoeken we naar de beste oplossing!

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

1 review
 • Spm Klerks

  Ik was al lang op zoek naar een ID tag voor mijn autistische dochter, maar deze moest natuurlijk wel aan haar eisen voldoen. Via Google kwam ik hier terecht, en vond ik een ID tag waar 4 foto’s op konden, een schot in de roos! Het creëren ging heel gemakkelijk, foto’s uploaden en in de gewenste setting zetten. (Het is zelfs mogelijk om nog meer foto’s op de ID tag te zetten, hoe gaaf?!) Op de achterzijde kon ik de tekst naar eigen wens en kleur neer zetten. En toen begon het wachten..en dit werd rijkelijk beloond, want de ID tag is een prachtig stukje vakmanschap!
  Inclusief bolletjesketting, wat ik dus niet had verwacht, dacht dat het alleen de tag was. Al met al ben ik zeer tevreden. 1 puntje van aandacht misschien, dit voor het milieu, de enveloppen zijn wel heel erg groot voor zo’n klein iets, beter zou zijn om een kleinere envelop te gebruiken. Maar buiten dat, een dikke 10!