terug

Slippers bedrukken- Volwassenen

Badslippers haarscherp in full colour bedrukken tegen de laagste prijs van Nederland. PrintYourGift maakt het mogelijk!

Supersnel geleverd en eenvoudig te personaliseren in onze editor. Handig voor op het strand of bij het zwembad!

Wordt geleverd per paar.

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 18,94

Met liefde voor je gemaakt
Wissen

Verdien tot 189 Spaarpunten.

Hulp nodig met bestellen?
  • Hoge kwaliteit print
  • De goedkoopste in Nederland!
  • Bedrukking gaat lang mee
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Materiaal:
Rubber
Maat:
Extra large, Large, Medium, Small

Nu kan jij bij PrintYourGift jouw eigen slippers bedrukken! Deze slippers kan jij nu personaliseren met je eigen tekst, foto’s, afbeelding of wat jij zelf wilt. Onze teenslippers zijn gemaakt van rubber en de bovenkant is full colour te bedrukken. De slippers worden ook wel flipflops of flip flops genoemd.

Alleen vraag jij je misschien af hoe het personaliseren in zijn werk gaat. Het is vrij eenvoudig. Druk op start personaliseren en je komt dan in onze handige editor. Daar kan jij jouw foto uploaden zodat jij die vervolgens kan bewerken door er bijvoorbeeld een leuke tekst bij te zetten. Op deze manier kan jij jouw slippers bedrukken zoals jij dat wilt en krijg jij thuis geleverd wat jij precies wilt.

Je kan nu slippers bedrukken en het geven als cadeau of lekker voor je zelf houden. Het is ideaal om over strand te lopen in jouw eigen slippers die jij naar jouw eigen smaak hebt ontworpen. Wij bedrukken alles wat jij kan ontwerpen, dus laat jouw creativiteit de vrijeloop gaan en kom met de meest gekke, leuke en mooie ontwerpen voor jouw bedrukte slippers.

Bij PrintYourGift bedrukken jouw slippers haarscherp en in fullcolour. De manier om je slippers herkenbaar te maken of uniek te zijn bij het zwembad. Wij bedrukken je slippers haarscherp en de print gaat lang mee dankzij het sublimatie drukproces.

Tip: wij hebben ook slippers voor kinderen in ons assortiment die je kan bedrukken. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij onze slippers voor kids.

Bij PrintYourGift leveren wij de goedkoopste bedrukte  slippers en zijn ze snel bij jou thuis. Ook stellen wij de klant voorop bij PrintYourGift en dat doen wij onder andere door snel te reageren op berichtjes die wij ontvangen via social media of e-mail.

Wil jij regelmatig slippers, wil jij in grotere aantallen bestellen of zoek jij een product die je wilt bedrukken die niet op de website staat? Neem dan contact met ons op en dan zoeken wij samen naar de beste oplossing voor jou!

 

 

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

Nog geen reviews

Dit product heeft helaas nog geen reviews.