• 3 minuten lezen
  • Geschreven op woensdag 8 april 2020

Het is natuurlijk dat we door de huidige situatie allemaal zo min mogelijk naar buiten moeten gaan, genoeg afstand moeten nemen en constant op onze hygiëne moeten letten. Vooral nu het weer zo mooi wordt is het vervelend dat we niet even een terrasje kunnen doen of naar een concert kunnen gaan. Thuis wordt je misschien al een beetje zat om steeds naar een scherm te staren, dus waarom niet gewoon ouderwets puzzelen?

Als oplossing kan jij bij PrintYourGift jouw puzzel met eigen foto laten maken. Nu kan jij jouw puzzels helemaal personaliseren, zodat jij de puzzel hebt die jij graag in elkaar wilt zetten. Ga naar onze puzzels, zoek de juiste formaat en upload dan jouw foto, afbeelding of tekst met onze handige editor. Daarna heb je de mogelijk om de foto te bewerken door er een tekst of iets dergelijks bij te zetten. Doe daarna de puzzel in het winkelmandje en reken dan af. Je kan dan jouw puzzel met eigen foto verwachten binnen enkele werkdagen.

Hoe wordt een puzzel met jouw eigen foto gemaakt?

De puzzel die wij maken, worden gemaakt op hardkarton. Dit karton blijft lang goed zodat jij nog vaak kan puzzelen. Op het hardkarton wordt de afbeelding bedrukt en komt er daarna een glanzend laag erover heen zodat de afbeelding goed blijft. Daarna wordt de puzzel in een doos gedaan met de afdruk van puzzel op de doos.

Magnetische puzzel bedrukken

Wij hebben veel verschillende maten!

Bij PrintYourGift hebben wij puzzels in heel veel verschillende maten en vormen. Ten eerste hebben wij voor de jongeren onder ons de kinderpuzzels. Wij hebben kinderpuzzels in 30 stukjes of 120 stukjes. Dan hebben wij puzzels in 384, 540, 768 en 1080 stukjes en voor de romanticus onder ons hebben wij ook een puzzel in hartvorm in 114 stukjes. Ook hebben wij een magnetische puzzel in 120 stukjes. Deze puzzel kan jij als je klaar bent aan de koelkast vast plakken als leuke decoratie! Dus als jij een puzzel wilt, dan kan jij voor alle maten en vormen terecht bij PrintYourGift!

kinderpuzzel laten maken 30 stukjes

PrintYourGift is altijd de goedkoopste met de beste service!

Wij bij PrintYourGift proberen altijd zo goedkoop mogelijk te zijn voor jou! Je kan dus al een puzzel bestellen vanaf €15,00 en je kan bij ons meerdere puzzels bestellen. Mocht je iets willen wat niet in ons assortiment, dan kan je altijd contact met ons opnemen en wij zorgen er samen voor dat jij krijgt wat jij wilt. Je kan contact met ons opnemen via de mail, info@printyourgift.nl of met Facebook of Instagram.

Wees er snel bij, want op=op!

Puzzels zijn nu razend populair bij PrintYourGift en puzzels van 1000, 500 en 315 zijn al uitverkocht. Dus weer er snel bij en bekijk ons puzzel assortiment. Kies een formaat uit en personaliseren maar! Verras ons met jouw lieve, ludieke, leuke of mooie ontwerpen die jij op een legpuzzel wilt hebben. Zo heb jij binnenkort zelf een puzzel met eigen foto in jouw huis.