terug

Thema mok

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 7,49

Met liefde voor je gemaakt

Verdien tot 74 Spaarpunten.

Hulp nodig met bestellen?
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Laat jouw eigen mokken bedrukken

Ongetwijfeld het ideale cadeau voor gelegenheden en werkplekken! Met onze editor kan je eenvoudig jouw eigen mokken bedrukken!
Om iemand te bedanken kies voor onze ”thankyou” thema mok. Ook hebben wij een speciale ”valentijns” mok om je geliefde te verassen.
Voor de jarige hebben wij een speciale ”happy birthday” thema mok. Wil je jouw vader bedanken of ben je opzoek naar een Vaderdag cadeau? Ook daarvoor hebben wij een speciale thema mok.

 

Zet jouw favoriete collega, beste vriend(in) of partner eens in het zonnetje met een gepersonaliseerde mok! Een mok is dagelijks te gebruiken en komt altijd van pas, zo vergeten zij jouw cadeau nooit!

Tip: Neem ook eens een kijkje bij onze glitter mok

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

1 review
  • Patricia Zoodsma Roelofs

    Waar te beginnen? Een zeer fijn bewerkingsprogramma best versimpeld maar daardoor werkt het ook prettig. De levering was uitmuntend. Niet alleen supersnel maar ik had erbij vermeld dat we momenteel een slechte (lees zeer lomp) bezorger hadden en dat het pakketje breekbaar was en we erg bang waren voor schade. Nou al had de bezorger ermee gegooid was het hem niet gelukt. We waren er super blij mee. De conciërge (een toevlucht voor mijn zoontje) was zo trots op zijn beker dat hij meer straalde dan alle leraren bij elkaar. Ik heb nog veel meer leuks en zeer betaalbaars gezien. Komt vast goed. En misschien als we een bepaald product en die jullie nog niet hebben jullie toch zouden willen helpen. Tot binnenkort