Samenwerken

Wij van PrintYourGift B.V. zijn gespecialiseerd in het bedrukken van gepersonaliseerde cadeauartikelen. Ons assortiment omvat onder andere fleecedekens en handdoeken, waarbij onze focus ligt op het bieden van kwaliteit en klanttevredenheid. Wij kunnen de producten volledig full-colour bedrukken met logo’s, teksten en afbeeldingen naar keuze. Wij bedrukken al uw ontwerpen haarscherp!

Wij werken nauw samen met (club)verenigingen door onder andere gepersonaliseerde fleecedekens en handdoeken aan te bieden. De handdoeken en fleecedekens zijn volledig naar eigen ontwerp te bedrukken. Wil jij gave handdoeken en fleecedekens bedrukt met de kleuren en logo van jouw vereniging? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen naar 088-1133899.

Steun jouw lokale club/vereniging!

Onze producten kunnen ook gebruikt worden als promotiemateriaal. Hierbij kunnen we samen promotieacties opzetten, waarmee de vereniging (financieel) gesteund kan worden. Voor iedere verkocht product zal dan een deel van de opbrengst naar de club/vereniging gaan. Hiermee kunnen de clubleden, familieleden en vrienden de verenigingen steunen. Hierdoor bied je als club zijnde de mogelijkheid om de clubleden een mooi product aan te bieden, waarmee de club ook nog eens financieel gesteund kan worden!

Mocht u interesse hebben in een langdurige samenwerking, kunt u gerust contact opnemen door ons te mailen of te bellen. Zo kunnen we samen mooie promotieacties opzetten, waarmee we de lokale verenigingen ook een duwtje in de rug geven!

Producten

Fleecedeken: super zacht 100% polyester Sherpa fleecedeken 147 x 97 cm

Handdoek groot: 70% polyester en 30% katoen mix handdoek 70 x 140 cm

Handdoek klein: 70% polyester en 30% katoen mix handdoek 50 x 100 cm

Handdoek padel: 70% polyester en 30% katoen mix handdoek 30 x 50 cm

Prijzen en staffelkortingen zijn in overleg.