fbpx
1 product

Wat onze klanten denken van onze producten

225 reviews
 • Lilyan

  De foto is erg mooi op het deken bedrukt, heel scherp en alle details staan erop. Het deken is erg lekker zacht. Snelle levering, gemakkelijk om het ontwerp aan te leveren. Top!

  Productreview van fleecedeken bedrukken
 • Fief

  Afgelopen donderdag mijn fleecedeken ontvangen met foto van mijn mooie nichtje(kado voor haar)en haar verzorg pony.Heb hem natuurlijk even bekeken.Ik was blij en hoop dat zij nog blijer word! Hoop dat ie ook mooi blijft.
  Dank je wel tot zover 🙂

  Productreview van fleecedeken bedrukken
 • Debby Melssen

  Bestelling en bezorging ging erg vlot, materiaal product is erg dun, maar de foto is prachtig (heel scherp en mooie kleuren). Ik ben er heel blij mee. En kosten vallen mee.

  Productreview van badhanddoek bedrukken (groot)

Over deze categorie

Slaapmasker bedrukken!

Laat je slaapmasker bedrukken bij PrintYourGift!
Je kan de slaapmasker gebruiken in je eigen bed of als onderweg bent met de trein of vliegtuig. Deze slaapmaskers zijn van zacht en licht polyester gemaakt zodat jij makkelijk in slaap kan vallen terwijl het volledig donker voor jou is. Het is ook een leuk cadeau om te geven aan iemand anders!

Want je kan niet door onze bedrukte slaapmasker heen kijken, maar andere mensen vinden het wel heel leuk om jouw ontwerp te kijken!

Upload jouw eigen tekst, foto of afbeeldingen en bewerk die vervolgens met onze handige editingtool! Deze editing tool is makkelijk te gebruiken zodat jij precies kan ontwerpen wat jij op jouw slaapmasker wilt. De slaapmasker wordt bedrukt in full colour en bedrukt allover. Zo is jouw slaapmasker altijd een uniek ontwerp.

Uit onderzoek blijkt dat een slaapmasker een goede oplossing biedt voor sommige slaapproblemen! In dit artikel over de slaapmasker, lees je er meer over.

Daarnaast bieden wij onze bedrukte slaapmaskers aan voor een scherpere prijs dan onze concurrenten en kan de slaapmaskers in grotere aantallen bestellen met een snelle levering! Want binnen twee werkdagen is je bedrukte slaapmasker onder weg naar jou! Dus je kan bij PrintYourGift genieten van een snelle levering, goedkope prijs voor enkele en grotere aantallen!

Tip: Voor de slaapmasker is het ook leuk om een bedrukte kussen erbij te bestellen!

Bij PrintYourGift staan wij altijd voor een goede service, dat doen wij door jou zo goed mogelijk te helpen. Mocht je vragen of een opmerking hebben? Dan kan jij altijd contact opnemen met ons via e-mail of onze social media. Daarmee helpen wij jou zodat jij het beste, gepersonaliseerde en leukste cadeau krijgt. Hou onze ook onze social media in de gaten voor korting codes, win-acties en nieuwe artikelen. Klik op één van de buttons om ons te volgen op Facebook en Instagram!

Bij PrintYourGift laat jij dus jouw slaapmasker bedrukken!

Lees meer
 • Speciaal voor jou op maat gemaakt
 • Niet goed? Daar komen we uit!
 • Gewoon de gaafste cadeaus!