terug

Je eigen theedoek bedrukken

Bij PrintYourGift kan je  eenvoudig je eigen theedoek bedrukken. Wij printen jouw eigen theedoek met foto’s, teksten en illustraties.

Een leuk cadeau om je keukenprinses mee te verrassen!

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 14,94

Met liefde voor je gemaakt

Uitverkocht

 • Voor de keukenprinses!
 • Snel geleverd!
 • Bedrukt met eigen foto en tekst!
 • Eigen ontwerp bedrukken m.b.v. onze editortool!
 • De goedkoopste van Nederland!
 • Binnen twee werkdagen verzonden!
 • Snelle persoonlijke service!

Specificaties

Materiaal:
Polyester
Afmetingen:
70x49cm

Bedruk je eigen theedoek met foto!

Ook zo’n keukenprinses? Bij PrintYourGift kan jij nu je eigen theedoek bedrukken voor de laagste prijs in Nederland! Bedenk zelf welk plaatje, foto of tekst op je theedoek moet en wij maken het voor jou. Dus bedenk de gekste, leukste en mooiste en wij bedrukken het voor jou in haarscherpe kwaliteit. Vervolgens is je theedoek super snel bij jou thuis geleverd! 

Hoe werkt het?
Heel simpel! Druk op start personaliseren en dan beland je in onze editor. Daar kan jij beginnen met je theedoek te ontwerpen. Het ontwerpen is heel gemakkelijk. Jij kiest zelf welke afbeelding jij wilt uploaden en daarna kan jij die afbeelding bewerken door er bijvoorbeeld een collage van te maken of er een leuke tekst bij te zetten. Daarna reken jij af in het winkelwagentje en krijgen wij jouw ontwerp te zien. Dat ontwerp printen wij haarscherp uit. Tenslotte kan jij jouw theedoek snel thuis verwachten, want bij PrintYourGift zijn wij snel met leveren!

Een theedoek bedrukken voor je keukenprinses!

Hoe leuk is het om je eigen theedoek te ontwerpen? Wees lekker creatief en ontwerp nu je eigen theedoek met een leuke foto of gepersonaliseerd met naam en datum. De theedoek is ook ideaal om je keukenprinses te verrassen! Laat jouw theedoeken bedrukken bij Print Your Gift! Wij hanteren snelle levertijden, dus je kunt jouw gepersonaliseerde theedoek snel thuis verwachten.

Heb je een idee over een ontwerp dat je graag op de theedoek wilt hebben, maar laat je het liever door ons ontwerpen? Stuur ons gerust een mailtje zodat we samen jouw unieke theedoek kunnen ontwerpen!

Tip! Bekijk ook onze fleecedekens. Altijd heerlijk voor in de avond op de bank!

Heb je vragen of wil je meerdere doeken tegelijkertijd bestellen? Neem gerust contact op met ons team via social media of via de mail. Wij zullen samen naar de beste oplossing zoeken voor jou! Je kunt ons ook altijd gerust bellen, zodat we samen direct naar een gerichte oplossing kunnen kijken!

 

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

12 reviews
 • Florian

  Het plaatsen van een bestelling ging ik erg makkelijk. Je hebt natuurlijk veel print-bedrijven, maar doorslaggevend was de prijs, de snelle verwerkingstijd, de verzendkosten/-tijd. Ik kom zeker nog een keer terug bij Print Your Gift!

 • D.J.Boer

  Het product was makkelijk te maken dank zij duidelijke werkwijze. Heel vlotte levering en product naar verwachting. Helemaal oké.

 • P

  Vlot besteld en ontvangen. Theedoek is geheel naar wens gemaakt. Het resultaat is prachtig.
  Een prachtig afscheidscadeau. Dank je wel.
  Voor nu en nog eens.