terug

Tinnen blik – hartvorm

Wie kent ze niet! De altijd bekende blikken die vroeger altijd bij je grootouders te vinden was!

Je kunt nu bij PrintYourGift eenvoudig je eigen tinnen blik ontwerpen. Een tinnen blik is ook zeer leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een ziekenbezoekje of met feestdagen zoals Valentijnsdag!

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 9,49

Met liefde voor je gemaakt

1 op voorraad

Koop dit product nu en verdien 94 Spaarpunten!
Hulp nodig met bestellen?
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Specificaties

Materiaal:
Tin metaal
Afmetingen:
13 x 13 x 5 cm

Tinnen koekblik bedrukken (hartvorm)

Wie kent ze niet! De altijd bekende blikken die vroeger altijd bij opa en oma te vinden waren! Altijd gevuld met heerlijke lekkernijen die aan de kleinkinderen gegeven werden. Je kunt nu bij Print Your Gift eenvoudig je eigen tinnen blik ontwerpen. Wij bedrukken jouw blik met foto, tekst, logo, illustraties of wat je maar wilt. Tinnen blikken zijn van zeer stevige kwaliteit en de print blijft een zeer lange tijd meegaan!

Een tinnen blik is ook zeer leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een ziekenbezoekje, een verjaardag, een bedankje, met feestdagen of gewoon om zomaar cadeau te doen aan jou beste vriend(in), collega, partner of favoriete familielid.

Liever een koekblik in een andere vorm? Geen probleem! Wij hebben ook rechthoekige en ronde koekblikken.

Hoe werkt het?

Het proces is heel simpel! Je klikt personaliseren aan en je ziet het koekblik. Je kunt vervolgens een plaatje, afbeelding of een foto uploaden en deze vervolgens bewerken in de editor door er bijvoorbeeld een leuke tekst of een leuk achtergrondje bij te zetten! Wij gaan vervolgens snel aan de slag door het blik te bedrukken met de foto, tekst, logo of achtergrond die jij ontworpen hebt. Jouw gepersonaliseerde koekblik wordt dan binnen een paar dagen bij jou thuis bezorgd.

Laat jouw eigen koekblik bedrukken met jouw leukste, gekste of meest originele foto’s. Het gepersonaliseerde koekblik is hét leukste cadeau om aan jouw beste vriend(in), favoriete collega of partner te geven. Leg de leukste momenten die je met elkaar beleefd hebt vast op het koekblik en wordt telkens aan deze leuken momenten herinnerd wanneer je op zoek bent naar een snack.

Heb je regelmatig bedrukte blikken nodig? Wil je grotere aantallen bedrukt hebben of zoek je iets wat niet op onze website staat? Neem dan gerust contact op met ons team via social, de mail of door te bellen. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jou!

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

1 review
  • Gabriel

    En mooie product, verzending is snel en goed verpakt. Ze denken goed mee en sturen per mail een voorbeeld en maken het snel in orde.