terug

Je eigen Douchemat bedrukken

Bij PrintYourGift kan je  eenvoudig je eigen Douchemat bedrukken. Wij printen jouw eigen Douchemat met foto’s, teksten en illustraties.

Een leuk item om de badkamer op te vrolijken!

Dit product wordt met 1-2 werkdagen verzonden!

 14,84

Met liefde voor je gemaakt
Koop dit product nu en verdien 148 Spaarpunten!
Hulp nodig met bestellen?
  • Voor de lege badkamer tegels!
  • Snel geleverd!
  • Bedrukt met eigen foto en tekst!
  • Speciaal voor jou op maat gemaakt
  • Niet goed? Daar komen we uit!
  • Gewoon de gaafste cadeaus!

Douchemat bedrukken met eigen foto!

Lege vloer in je badkamer? Bij PrintYourGift kan jij nu je eigen droogloopmat bedrukken voor de laagste prijs in Nederland! Bedruk je eigen droogloopmat met een plaatje, foto of tekst erop!  Dus bedenk de gekste, leukste en mooiste en wij bedrukken het voor jou in haarscherpe kwaliteit. Vervolgens is je douchemat super snel bij jou thuis geleverd! 

Hoe werkt het?
Heel simpel! Druk op start personaliseren en dan beland je in onze editor. Daar kan jij beginnen met je douchemat te ontwerpen. Het ontwerpen is heel gemakkelijk. Jij kiest zelf welke afbeelding jij wilt uploaden en daarna kan jij die afbeelding bewerken door er bijvoorbeeld een collage van te maken of er een leuke tekst bij te zetten. Daarna reken jij af in het winkelwagentje en krijgen wij jouw ontwerp te zien. Dat ontwerp printen wij haarscherp uit. Tenslotte kan jij jouw douchemat snel thuis verwachten, want bij PrintYourGift zijn wij snel met leveren!

Droogloopmat bedrukken voor de koude tegels!

Hoe leuk is het om je eigen douchemat te ontwerpen? Wees lekker creatief en ontwerp nu je eigen douchemat met een leuke foto of met gepersonaliseerd met naam en datum. De douchemat is ook ideaal om je familie & vrienden te verrassen!

Tip! Bekijk ook onze fleecedekens. Altijd heerlijk voor in de avond!

Heb je vragen of wil je meerdere douchematten tegelijkertijd bestellen? Neem dan contact op met ons team en wij gaan samen voor de beste oplossing zorgen!

 

Lees meer

Wat onze klanten denken van dit product

Nog geen reviews

Dit product heeft helaas nog geen reviews.