• 1 minuut lezen
  • Geschreven op woensdag 2 januari 2019

PrintYourGift is er!

In 2017 besluiten wij om door te zetten met ons idee voor een betere cadeautjes webshop. De bestaande aanbieders hebben weinig gave cadeaus en zijn schreeuwend duur. Na vele dagen sparren, denken, overwegen en ideeën uitwerken zijn we er uit: wij kunnen dit beter!

Ruim anderhalf jaar zijn we bezig geweest met het zoeken, testen, uitvinden en verbeteren van de producten. In de tussentijd wordt er hard gewerkt door een team van 8 man om een vette website met shop te bouwen. Gebruikersgemak staat op nummer 1. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om simpel en snel een cadeau te personaliseren.

Het is inmiddels begin 2019 en we zijn beretrots op het resultaat. PrintYourGift is een feit en we gaan knallen! We zullen coole cadeaus blijven toevoegen en ons aanbod enorm uitbreiden. Ook de technieken voor het personaliseren zullen de komende maanden uitgebreid worden. Ook graveren en borduren zal snel worden toegevoegd.

Probeer het uit. Personaliseer en koop cadeautjes. Help ons door feedback te geven op dingen die je tegenkomt die niet helemaal goed werken of beter kunnen. Door het samen te doen kunnen wij groeien. Welkom bij PrintYourGift!