• 2 minuten lezen
  • Geschreven op dinsdag 19 februari 2019

Jouw gewenste cadeau is snel en gemakkelijk gepersonaliseerd naar jouw wensen. Met meer dan 1000 gepersonaliseerde cadeau opties in onze webshop, weet je zeker dat je voor vrijwel elke gelegenheid bij PrintYourGift het perfecte cadeau vindt wat je zoekt. In deze blog leggen wij uit hoe jij in een aantal stappen al het perfecte cadeau kan personaliseren.

Kies het gewenste cadeau

Bij PrintYourGift kun je voor allerlei verschillende soorten cadeaus terecht. Zo drukken wij bijvoorbeeld kleding en schoenen, maar ook voor cadeaus voor in huis, tuin of hardware voor je telefonie kun je bij ons terecht. Het is belangrijk om eerst de gewenste categorie en cadeau soort te kiezen. In deze blog nemen wij een t-shirt als voorbeeld. Selecteer het gewenste model, maat en kleur en klik vervolgens op start met personaliseren.

Cadeau personaliseren 1

Kies jouw gewenste ontwerp

Nu ga je écht beginnen met het personaliseren van jouw cadeau. Je kan bijvoorbeeld zelf tekst toevoegen of een afbeelding uploaden. Niet alleen vanaf je computer, je kunt ook rechtstreeks van Facebook of Instagram een leuke foto uploaden! Wanneer je het gewenste ontwerp hebt geselecteerd, kun je dit ook gelijk opslaan. Zo heb jij in het vervolg je favoriete ontwerp al gelijk klaarliggen. Nadat je klaar bent met het personaliseren van het cadeau, kan je gelijk het eindresultaat bekijken en in de winkelwagen stoppen. Dan rest alleen het afrekenen nog en voor je het weet ligt jouw gepersonaliseerde cadeau al bij jou thuis!

Stress bij het uitzoeken van een cadeau?

Bij PrintYourGift is dat helemaal niet nodig! Bij ons ontwerp je in drie stappen jouw gewenste cadeau en bestel je deze last minute nog in onze webshop. Kies dus jouw favoriete geschenk en ga los met alle decoratiemogelijkheden. Speel jij liever met woorden? Laat je dan eens gaan en ontwerp een mooie tekst voor op een kussen, poster of een handdoek. Voor welke gelegenheid jij jouw cadeau wilt personaliseren, PrintYourGift heeft altijd het perfecte geschenk voor jou in huis.